Hit enter after type your search item
Onime Marketing

Twoje źródło tricków do gier!

Prezentacja partnerów Nintendo Direct została potwierdzona w tym tygodniu po ogłoszeniu wieloplatformowości Xbox

/
/
/
40 Views

Potwierdzono, że prezentacja partnerów Nintendo Direct odbędzie się jeszcze w tym tygodniu.

W dzisiejszym ogłoszeniu Nintendo potwierdziło, że prezentacja partnerów, która koncentruje się na wydaniach stron trzecich, a nie na grach wyprodukowanych przez Nintendo, odbędzie się w środę, 21 lutego.

25-minutowy film będzie skupiał się na grach na Nintendo Switch, które pojawią się w pierwszej połowie 2024 roku od naszych partnerów wydawniczych i programistycznych. Prezentacja zamiast transmisji zostanie udostępniona w serwisie YouTube o godzinie 06:00 PT/9:00 ET/14:00 GMT.

Zobacz więcej

Oświadczenie Nintendo wynika z niedawnego ogłoszenia dotyczącego wieloplatformowości Xbox, w którym Microsoft potwierdził, że cztery z jego gier trafią na nowe platformy. Szef Xbox, Phil Spencer, nie ogłosił, jakie to będą gry, stwierdzając, że przywilej ujawniania nowych partnerstw należą do twórców, ale uważa się, że kilka z tych gier trafi na Nintendo.

Uważa się, że Hi-Fi Rush i Pentiment to dwie pierwsze gry, które zostaną wydane na Nintendo Switch, a Sea of ​​Thieves i Grounded również mają ukazać się na nowych platformach. Wydaje się, że te gry rzadziej będą dobrze współpracować ze sprzętem Switch, ale z pewnością jest możliwe, że uda im się przeskoczyć. Nie ma gwarancji, że Nintendo jest bezpośrednio zaangażowane w którąkolwiek z tych wieloplatformowych transakcji, ale niektóre plotki sugerują, że firma opóźniła premierę Direct specjalnie z powodu podcastu Xbox w zeszłym tygodniu.

Te nadchodzące gry na Nintendo Switch prawdopodobnie nie zostaną pokazane w tym tygodniu, ale i tak możemy się nimi ekscytować.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This div height required for enabling the sticky sidebar